Full service en professioneel dienstverlener

Max Accountants & Belastingadviseurs is een full service dienstverlener op het gebied van accountancy. Naast het voeren van de administratie, het samenstellen van de jaarrekening en de verzorging van de diverse belastingaangiften zijn wij ook het aanspreekpunt voor diverse andere vraagstukken.

Het verzorgen van financiële administraties

Wij kunnen u geheel of gedeeltelijk ontzorgen en uw financiële administratie (online) uit handen nemen en op basis daarvan de periodieke BTW aangiften voor u opstellen.

Fiscaal- en bedrijfsadvies

Wij adviseren omtrent belastingaangelegenheden, het inrichten van de administratieve organisatie, het opstellen van ondernemersplannen, begeleiding van bedrijfsovernames en herstructureringen, het oprichten van één of meer B.V.’s, het voorbereiden van financieringsaanvragen etc.

Het samenstellen van jaarrekeningen

Rekening houdende met de rechtsvorm en de omvang van uw onderneming stellen wij uw jaarrekening samen conform de wettelijke voorschriften (inclusief de publicatiestukken voor besloten vennootschappen). Deze jaarrekening kan vervolgens dienen als basis voor de winstaangifte, of ter informatie aan uw aandeelhouders of bankiers worden verstrekt. Indien wenselijk of wettelijk voorgeschreven kunnen wij ook een beoordelingsverklaring bij uw jaarrekening verstrekken.

Het voeren van loonadministraties

Via ons loonserviceprogramma Nmbrs dragen wij zorg voor uw (digitale) loonstroken en loonaangiften en bewaken wij met u de juiste toepassing van de CAO-voorschriften.

Kwaliteitswaarborg

Ons kantoor is aangesloten bij de beroepsorganisaties NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en RB (Register Belastingadviseurs), waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Beide beroepsorganisaties stellen hoge eisen aan haar leden met betrekking tot het volgen van verplichte permanente educatie. Daarnaast hebben wij een netwerk van specialisten op het gebied van fiscale, juridische en personeelszaken. Deze opzet maakt dat wij kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen leveren tegen concurrerende tarieven.